Segona sessió de l’espai d’intercanvi de coneixements i projectes a Girona U

Ja hem celebrat la segona sessió d’intercanvi de coneixements. Ens hem aplegat un grup d’emprenedors amb projectes molt diferents i sectors diversos, però amb una cosa en comú: moltes ganes d’impulsar nous projectes, des d’un marc laboral diferent, i amb un enfocament socialment útil.

Hem compartit els projectes i les inquietuds que tenim al cap, i també les “idees boges” . Això ens ha portat a parlar de projectes per a la gent gran, per a l’educació de nens i de joves, de turisme sostenible, de desenvolupament rural, de slow life, d’agricultura ecològica i de moltes altres maneres de posar el nostre granet de sorra per contribuir a fer un món millor.

Parlant de tot això, i molt més, hem coincidit en com és d’important compartir els nostres projectes. Perquè, explicar una dea, per boja que pugui semblar, ajuda a millorar-la i a enriquir-la. Les aportacions dels altres et donen noves perspectives i idees. I sempre pots trobar coincidències, i aconseguir suport d’altres persones en aquells àmbits que menys domines.

Aquest fet ha estat el germen d’una nova iniciativa: organitzar un “banc del temps” de professionals, per tal de continuar avançant, enriquint-nos mútuament i ampliant les nostres xarxes professionals.

banc del tempsL’objectiu és estructurar un sistema senzill i transparent que ens permeti compartir allò que sabem amb d’altres professionals, i, a canvi, rebre aportacions i suport en allò que no sabem.

Des d’organitzar una xerrada sobre una temàtica determinada que preocupi a un número important de gent, fins a fer sessions de pluja d’idees entorn a projectes concrets amb un grup reduït de persones o rebre assessorament d’altres professionals en aquells temes que són menys experts. Tot això, intercanviant temps per temps. Per altra banda, pensem que aquest banc del temps pot ser un aparador per a presentar noves iniciatives i projectes, a partir del qual puguem formar aliances i sumar esforços en l’impuls de projectes conjunts..

De moment, estem cercant un software que ens permeti per gestionar el nostre projecte. I ens hem emplaçat el darrer dimarts del mes de gener (el 28 de gener de 2014) per continuar treballant en aquesta direcció. Entretant, continuarem madurant aquesta idea, buscant un sistema que ens ajudi a gestionar el banc del temps, i engrescant a més professionals per que s’apuntin a aquesta iniciativa.

T’hi apuntes? Doncs contacta amb l’espai d’intercanvi de coneixements de Girona U i ….passa-ho!!!!

Anuncis

2 thoughts on “Segona sessió de l’espai d’intercanvi de coneixements i projectes a Girona U

  1. Retroenllaç: Propera trobada de professionals i emprenedors de Girona U | espai girona u

  2. Retroenllaç: Propera trobada de professionals i emprenedors de Girona U | espai girona u

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s