Iniciem un espai amb activitats mensuals autorganitzades a Girona U

Aquesta setmana ens hem trobat a Girona U un grup de professionals diversos, dedicats a la recerca, la consultoria, la medicació o la innovació en la gestió pública,  per a posar les bases d’un espai de trobada, relació i activitats organitzades pels mateixos membres del grup i en funció dels propis interessos.

Es tracta d’una iniciativa d’organització d’activitats horitzontal, on cada membre s’encarrega d’una sessió mensual i gaudeix de la resta de sessions. Seran sessions dinàmiques i amb un temps limitat (entre 1h i 1h30) i després hi haurà un espai de berenar-sopar informal, on també contribuirà cada participant.

Ja han començat a sortir temes per a les sessions com: Google Plus i l’ús de xarxes socials per a emprenedors; Disegn Thinking i altres dinàmiques per treballar la creativitat; La innovació en la gestió pública a Catalunya a través dels aprenentatges de la XIP (Xarxa d’Innovació Pública); Idees boges i projectes revolucionaris que estan canviant el món; La gestió de les emocions davant dels nous reptes laborals…

És un grup obert, per això us animem a sumar-vos a la iniciativa!  La propera trobada serà el dilluns 24 de març a les 18.30h a Girona U (c/Girona 1, ppal 1a. Barcelona). Us hi esperem!

Anuncis

One thought on “Iniciem un espai amb activitats mensuals autorganitzades a Girona U

  1. Retroenllaç: Tot buscant un nom… | espai girona u

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s