2 d’Abril: Google+ i ús de xarxes socials

Des del darrer mes octubre estem fent trobades mensuals a l’espai de co-working Girona U, amb emprenedors i professionals dels nostres àmbits. Creiem que són una bona oportunitat per conèixer-nos millor i per saber que fa cadascú, a banda de connectar iniciatives i detectar preocupacions comunes.

Darrerament les trobades han evolucionat en espais de formació i relació autorganitzades, on cada professional s’encarrega d’una sessió mensual i gaudeix de la resta.

La propera serà el dimecres 2 d’Abril a les 18.00h i tractarem sobre Google Plus i l’ús de xarxes socials per a emprenedors i empreses als nostres àmbits.

A més, posarem nom a aquest espai a partir d’una dinàmica per treballar la creativitat. I cap a les 20h farem un sopar-piscolabis. Us animem a venir!

La persona referent de la sessió és l’Enrique Rodríguez. Amb 15 anys d’experiència en Anàlisi de Dades, Intel·ligència de Negoci i Investigació de Mercats, he treballat en agències de publicitat, clients finals i instituts d’estudis de mercat. Actualment treballa com a Consultor / Formador freelance d’Intel·ligència de Negoci, Estudis de Mercats, Anàlisi de Dades i Anàlisi de Xarxes Social.+ Info: http://escuchandodatos.wordpress.com/bio/

Si vols assistir-hi, fes arribar un mail a laiamonterde@xarxaconsultors.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s